پنکیک شکلاتی

دنیای غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی

پنکیک شکلاتی

دنیای غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی

طرز تهیه ماکارونی دمی


معمولا در ایران به همه انواع پاستا، ماکارونی گفته می‌شود. پاستا معمولا در آب جوشانده می‌شود و با انواع سس مخلوط می‌شود و سرو می‌شود ولی در ایران معمولا ماکارونی را مانند برنج بعد از آبکش کردن دم می‌کنند. در این مطلب طرز تهیه ماکارونی دمی خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد. 

مواد لازم

  • 400 گرم ماکارونی
  • 400 گرم گوشت چرخ کرده
  • 1 عدد پیاز
  • ½ عدد فلفل دلمه‌ای
  • 1 فنجان نخود فرنگی
  • قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • نمک، فلفل و زردچوبه
  • روغن
  • 2 عدد سیب زمینی متوسط
  • 2 عدد هویج رنده شده

دستور العمل‌

  • داخل یک ماهیتابه بزرگ کمی روغن بریزید و بگذارید کاملا داغ شود.
  • پیازهای خرد شده را درون ماهیتابه بریزید و روی حرارت تفت بدهید تا طلایی شوند.
  • گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید گوشت کاملا با پیاز و فلفل سرخ شود.
  • فلفل دلمه‌ای خرد شده و هویج رنده شده را به پیاز اضافه کنید و تفت بدهید تا فلفل دلمه‌ای کمی نرم شود.
  • نمک، فلفل و زرد چوبه را اضافه کنید.
  • نخود فرنگی را اضافه کنید و برای 5 دقیقه هم بزنید.
  • رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و بگذارید خامی رب با سرخ شدن همراه مواد گرفته شود.
  • نصف لیوان آب به گوشت اضافه کنید، در ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید گوشت و مواد بپزد.
  • در یک قابلمه بزرگ آب بریزید و کمی نمک اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
  • طبق دستور العمل درج شده روی جعبه ماکارونی، ماکارونی را درون آب جوش بریزید و بگذارید کمی نرم شوند.
  • معمولا 5 الی 8 دقیقه برای جوشاندن ماکارونی کافی است.
  • ماکارونی را آبکش کنید و کنار بگذارید.
  • کف قابلمه را روغن بریزید و سیب زمینی‌ها را حلقه‌ای خرد کنید و برای ته دیگ بگذارید.
  • کمی از ماکارونی را درون قابلمه بریزید و روی آن از سس گوشت که آماده کرده بودید بریزید.
  • همینطور لایه لایه ماکارونی و گوشت درون قابلمه بریزید تا مواد تمام شود.
  • حرارت را کم کنید و بگذارید ماکارونی برای 45 دقیقه دم بکشد.

طرز تهیه ماکارونی دمی


معمولا در ایران به همه انواع پاستا، ماکارونی گفته می‌شود. پاستا معمولا در آب جوشانده می‌شود و با انواع سس مخلوط می‌شود و سرو می‌شود ولی در ایران معمولا ماکارونی را مانند برنج بعد از آبکش کردن دم می‌کنند. در این مطلب طرز تهیه ماکارونی دمی خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد. 

مواد لازم

  • 400 گرم ماکارونی
  • 400 گرم گوشت چرخ کرده
  • 1 عدد پیاز
  • ½ عدد فلفل دلمه‌ای
  • 1 فنجان نخود فرنگی
  • قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • نمک، فلفل و زردچوبه
  • روغن
  • 2 عدد سیب زمینی متوسط
  • 2 عدد هویج رنده شده

دستور العمل‌

  • داخل یک ماهیتابه بزرگ کمی روغن بریزید و بگذارید کاملا داغ شود.
  • پیازهای خرد شده را درون ماهیتابه بریزید و روی حرارت تفت بدهید تا طلایی شوند.
  • گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید گوشت کاملا با پیاز و فلفل سرخ شود.
  • فلفل دلمه‌ای خرد شده و هویج رنده شده را به پیاز اضافه کنید و تفت بدهید تا فلفل دلمه‌ای کمی نرم شود.
  • نمک، فلفل و زرد چوبه را اضافه کنید.
  • نخود فرنگی را اضافه کنید و برای 5 دقیقه هم بزنید.
  • رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و بگذارید خامی رب با سرخ شدن همراه مواد گرفته شود.
  • نصف لیوان آب به گوشت اضافه کنید، در ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید گوشت و مواد بپزد.
  • در یک قابلمه بزرگ آب بریزید و کمی نمک اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
  • طبق دستور العمل درج شده روی جعبه ماکارونی، ماکارونی را درون آب جوش بریزید و بگذارید کمی نرم شوند.
  • معمولا 5 الی 8 دقیقه برای جوشاندن ماکارونی کافی است.
  • ماکارونی را آبکش کنید و کنار بگذارید.
  • کف قابلمه را روغن بریزید و سیب زمینی‌ها را حلقه‌ای خرد کنید و برای ته دیگ بگذارید.
  • کمی از ماکارونی را درون قابلمه بریزید و روی آن از سس گوشت که آماده کرده بودید بریزید.
  • همینطور لایه لایه ماکارونی و گوشت درون قابلمه بریزید تا مواد تمام شود.
  • حرارت را کم کنید و بگذارید ماکارونی برای 45 دقیقه دم بکشد.

طرز تهیه کیک هویج


وقتی حرف از یک عصرانه دلچسب و یک برش کیک کنار چای عصرانه می‌شود، کیک هویج یکی از بهترین انتخاب‌ها است. کیک هویج از ترکیب گردو، هویج رنده شده و شکر قهوه‌ای درست می‌شود. در این مطلب طرز تهیه کیک هویج را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم

  • 180 گرم روغن
  • 180 گرم شکر قهوه‌ای
  • 200 گرم تخم مرغ(4 عدد تخم مرغ بزرگ)
  • 250 گرم آرد شیرینی پزی
  • 7 گرم بیکینگ پودر
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 170 گرم هویج(رنده شده)
  • 50 گرم شکلات تخته‌ای خرد شده
  • 50 گرم گردو خرد شده

مواد لازم برای خامه کیک هویج

  • 90 گرم کره
  • 135 گرم پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه‌ای
  • 95 گرم پودر قند
  • 5 گرم آبلیمو

دستور العمل‌

  • روغن و شکر قهوه‌ای را در کاسه‌ای بزرگ با همزن هم بزنید تا یکدست شوند.
  • تخم مرغ‌ها را یکی یکی به ترکیب شکر و روغن اضافه کنید و با همزن ترکیب کنید.
  • مواد جامد(آرد، بیکینگ پودر، نمک و دارچین) را با هم الک کنید.
  • ترکیب آرد، بیکینگ پودر، نمک و دارچین را به روغن و شکر و تخم مرغ اضافه کنید.
  • هویج رنده شده و گردو خرد شده را به مواد اضافه کنید.
  • در محله آخر تکه‌های شکلات را اضافه کرده و با همزن ترکیب کنید.
  • کیک هویج را برای 45 دقیقه درون فر با دمای 175 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت قرار دهید تا سطح کیک طلایی رنگ شود.
  • کیک را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید خنک شود.

طرز تهیه خامه کیک هویج

  • کره و پنیر خامه را با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود.
  • پودر قند الک شده و آبلیمو را به ترکیب کره و پنیر خامه‌ای اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا یکدست و نرم شوند.
  • بعد از اینکه کیک خنک شد با یک لایه از این خامه کیک را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا خامه سفت شود.
  • در مرحله بعد می‌توانید یک لایه دیگر از خامه روی کیک بزنید و با گردو آن را تزیین کنید.

طرز تهیه کیک پرتقالی


کیک پرتقالی یکی از انواع کیک‌های ساده است که برای عصرانه و میان وعده بسیار مناسب است. این کیک بدون خامه هم بسیار خوشمزه است و برای تزیینش تنها از کمی پودر قند می‌توانید استفاده کنید.

مواد لازم

  • 300 گرم کره
  • 240 گرم شکر شیرینی پزی
  • 300 گرم تخم مرغ
  • 300 گرم آرد شیرینی پزی
  • 3 گرم نمک
  • 6 گرم بیکینگ پودر
  • مقداری شکلات تخته‌ای(دلخواه)
  • 25 گرم بادام خرد شده(دلخواه)
  • 95 میلی‌لیتر آب پرتقال
  • پوست رنده شده پرتقال

دستور العمل‌

  • پوست پرتقال را جدا کرده و سپس آن را خیلی ریز خرد کنید. برای این کار حتما از پرتقال ارگانیک استفاده کنید.
  • آب پرتقال را بگیرید.
  • کره بدون نمک را به تکه‌های کوچک تقسیم کرده و آن را داخل یک کاسه بریزد تا نرم بشود.
  • بعد از نرم شدم کره، شکر را به آن اضافه کرده و مواد را با استفاده از همزن برقی، با سرعت زیاد هم بزنید تا زمانی که بافت مخلوط به دست آمده سبک و پفکی بشود. بهترین مقدار شکر برای استفاده در کیک، 80 الی 120 درصد از مقدار کل آرد آن است. هرچه مقدار شکر بیشتر باشد، کیک شما لطیف‌تر و تُردتر خواهد شد.
  • بعد تخم مرغ و آب پرتقال را به آن اضافه کنید.
  • آنقدر مواد را هم بزنید تا بافت آنها کاملا یکدست و همگن بشود.
  • سرعت همزن را روی کم تنظیم کنید.
  • سپس نمک و آرد و بیکینگ پودر را به مواد اضافه کرده، و برای مدت 1 دقیقه هم بزنید.
  • دو سوم پوست پرتقال رنده شده و خلال بادام را به مواد اضافه کنید.
  • آرد چسبیده به دیواره کاسه را جدا کنید و برای مدت 1 دقیقه دیگر مواد را هم بزنید.
  • یک ورق کاغذ روغنی مخصوص شیرینی پزی را چرب کنید و آن را کف یک قالب کیک کمربندی پهن کنید.
  • سپس خمیر کیک را داخل قالب بریزید.
  • روی خمیر کیک را با استفاده از یک قاشق پلاستیکی صاف کنید.
  • مقدار باقی مانده خلال بادام را روی کیک بریزید.
  •  قالب کیک را بلند کنید و به آرامی روی کانتر آشپزخانه بکوبید. با این کار، حباب‌های ایجاد شده در بافت خمیر کیک از بین می‌روند و کیک شما یکدست و صاف می‌شود.
  • برای مدت 50 دقیقه، کیک را در فر با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتی گراد بپزید.
  • سپس کیک را از داخل فر بیرون بیاورید و اجازه بدهید که برای مدت 5 الی 10 دقیقه خنک بشود.
  • کمربند قالب کیک را باز کرده، و قالب کیک را روی یک ظرف کیک برگردانید.
  • کف قالب را از روی کیک بردارید و یک بار دیگر ظرف کیک را روی ظرف اصلی مخصوص سرو آن برگردانید.

طرز تهیه سالاد مرغ


اگر از علاقه‌مندان به سالاد مرغ باشید، می‌توانید این سالاد را که با ترکیب سیب زمینی و سس مخصوص تهیه می‌شود امتحان کنید. در اینجا دستور پخت آن را آموزش خواهیم داد.

مواد لازم

  • 1 لیوان سیب زمینی استامبولی پخته و خرد شده
  • 1 لیوان مرغ پخته و خرد شده (ترجیحا سینه یا فیله)
  • 1 لیوان ماست چکیده
  • 4 تا 5 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • 1 لیوان نخود فرنگی پخته شده
  • 6 عدد خیار قلمی

دستور العمل‌

  • مرغ را با کمی آب و پیاز و نمک و فلفل می‌پزیم.
  • خیارها را شسته و پوست می‌گیریم.
  • روغن زیتون را کم‌کم داخل ماست می‌ریزیم و بعد از ریختن نمک و فلفل خوب هم می‌زنیم.
  • مرغ، نخود فرنگی، سیب زمینی را داخل سس می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم.
  • حالا سالاد شما آماده سرو کردن در ظرف مناسب است.