پنکیک شکلاتی

دنیای غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی

پنکیک شکلاتی

دنیای غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی

طرز تهیه قهوه فوری


درست کردن قهوه فوری بهترین گزینه برای زمانی است که خیلی سریع به قهوه نیاز دارید، اما به یک دستگاه قهوه‌ساز دسترسی ندارید. بر خلاف قهوه دانه‌ای و آسیاب نشده، دانه‌های قهوه فوری از خشک کردن دانه‌های قهوه عادی درست می‌شوند.

مواد لازم

  • 1 فنجان آب جوش
  • 1 قاشق چایخوری قهوه فوری
  • 2 قاشق چایخوری شکر
  • شیر یا خامه
  • کاکائو، انواع طعم دهنده‌ها و یا عصاره وانیل

دستور العمل‌

  • در این مرحله از طرز تهیه قهوه ۱ الی ۲ قاشق چای خوری از قهوه فوری را در لیوان بریزید.
  • در مرحله بعدی، قهوه فوری را با یک قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط کنید. 
  • در این مرحله از طرز تهیه قهوه به آرامی و با دقت آب جوش را در لیوان بریزید.
  • بعد از اینکه آب جوش را به قهوه اضافه کردید، اگر دوست داشته باشید مزه قهوه بهتر بشود می‌توانید به آن هر طعم دهنده دیگری که می‌خواهید را اضافه کنید.
  • قبل از اینکه قهوه را سرو کنید، حتما آن را خوب هم بزنید تا شیر یا خامه و طعم دهنده‌هایی که به آن اضافه کردید خوب با هم ترکیب شده و یک محلول با رنگ و بافت یکدست ایجاد کنند.

طرز تهیه پوره سیب زمینی


یکی غذاهای کلاسیک، خوشمزه و ساده‌‌ای که می‌توانید در کنار غذای اصلی خود سرو کنید، پوره سیب زمینی است. معمولا در مناسبت‌های خاص یک ظرف پوره سیب زمینی را روی میز غذا می‌بینیم، اما این به این معنا نیست که در مواقع دیگر سال نمی‌توانید این غذای خوش طعم را سرو کنید.

مواد لازم

  • 4 عدد سیب زمینی
  • ½1 فنجان شیر
  • 3 قاشق غذاخوری کره
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • در این مرحله از طرز تهیه پوره سیب زمینی باید با استفاده از آب سرد، سیب زمینی‌ها را به آرامی بشویید تا روی سطح آن‌ها هیچگونه گل و لای باقی نماند.
  • در این مرحله باید سیب زمینی‌های آماده شده را در یک قابلمه بزرگ بریزید و آن را با آب سرد پر کنید.
  • در ابتدا درجه حرارت گاز را روی زیاد قرار بدهید تا آب به جوش بیاید، سپس درجه حرارت را کم کنید و اجازه بدهید که سیب زمینی‌ها برای مدت 10 الی 20 دقیق به آرامی آب‌پز بشوند.
  • در ابتدا شیر را کمی روی گاز حرارت بدهید تا گرم بشود و کره را هم از داخل یخچال بیرون بیاورید. بسته به اینکه دوست دارید مزه پوره سیب زمینی چقدر کرمی و خامه‌ای باشد، می‌توانید از شیر کم چرب تا شیر پر چرب در آن استفاده کنید. 
  • پس از پخته شدن سیب زمینی‌ها، آن‌ها را درون یک آبکش در سینک ظرفشویی تخلیه کنید و یا با استفاده از یک ملاقه، آن‌ها را دانه دانه از داخل قابلمه بیرون بیاورید.
  • سیب زمینی‌ها را پوست بکنید داخل قابلمه روز گاز قرار بدهید، کره‌ای که از قبل از یخچال بیرون گذاشتید تا به دمای اتاق برسد را روی سیب زمینی‌ها بریزید و شروع کنید به له کردن آن‌ها.
  • در این مرحله باید به آرامی و به تدریج، سس پوره سیب زمینی که از قبل گرم کردید را به سیب زمینی‌های له شده اضافه کنید. کمی این مواد را هم بزنید و اگر حس کردید که سیب زمینی‌ها هنوز به طور کامل به سس آغشته نشده‌اند، مقدار دیگری سس به آن‌ها اضافه کنید تا تمام سیب زمینی‌ها به شکل یکدست به سس آغشته بشوند.

طرز تهیه مربای آلبالو


مربای آلبالو یک مربای خوش طعم و ساده است که شما می‌توانید با استفاده از آن، صبحانه و دسرهای خود را لذیذتر کنید. درست کردن این مربا کار بسیار آسانی است و شما می‌توانید با اضافه کردن کمی شکر به آن، طعم ترش آلبالو را روی نان تست صبحانه و یا دسر میوه‌ای خود لذتبخش‌تر کنید.

مواد لازم

  • 1 کیلوگرم شکر
  • 1 کیلوگرم آلبالو

دستور العمل‌

  • در ابتدا آلبالوها را زیر شیر آب خوب بشویید. قبل از هر کاری باید هرگونه گرد و خاک و میکروب را از سطح آلبالوها پاک کنید تا وقتی هسته آن‌ها را جدا می‌کنید، گل و لای به داخل آلبالو وارد نشود.
  • بعد از اینکه ساقه آلبالوها را از آن‌ها جدا کردید، وقت آن می‌رسد که هسته آلبالوها را نیز جدا کنید. دانه دانه آلبالوها را داخل دستگاه هسته‌گیر قرار بدهید و هسته‌ها را جدا کنید.
  • آلبالوها  و شکر لایه لایه داخل یک قابلمه فلزی و عمیق بریزید. حالا قابلمه را برای 7 الی 8 ساعت درون یخچال قرار دهید تا آلبالوها آب بیاندازند. بعد از گذشت این زمان آلبالوها را از یخچال خارج کنید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا آرام به جوش بیایند.
  •  تا زمانی که شهد مربا قوام نیامده باید با دمای ملایم روی شعله بماند. بعد از اینکه مربا به غلظت دلخواه شما رسید، آن را از روی شعله بردارید و بعد از خنک شدن داخل شیشه بریزید.

طرز تهیه لازانیا


لازانیا یک غذای خوش طعم و سنتی ایتالیا شامل چندین لایه پاستا، پنیر، گوشت، و یک سس بر پایه گوجه فرنگی است.

مواد لازم

  • 300 گرم گوشت چرخ کرده
  • 300 گرم سوسیس
  • 4 فنجان سس اسپاگتی
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 400 گرم پنیر ریکوتا
  • 2 فنجان پنیر موزارلا
  • 1 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1 قاشق چایخوری جعفری خرد شده
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
  • 9 عدد ورق لازانیای پیش پخت
  • ¼ فنجان پنیر پارمسان

دستور العمل‌

  • در ابتدا فر را روشن کنید و آن را روی درجه حرارت 350 درجه فارنهایت یا همان 176 درجه سلسیوس تنظیم کنید.
  • سپس گوشت چرخ کرده و سوسیس را درون یک ماهیتابه بزرگ بریزید و با درجه حرارت متوسط سرخ کنید، تا زمانی که رنگ آن‌ها به رنگ قهوه‌ای روشن تغییر پیدا کند.
  • در یک کاسه بزرگ تخم مرغ‌ها را خوب هم بزنید سپس پنیر ریکوتا، 1 و 1 دوم فنجان پنیر موتزارلا، پودر سیر، جعفری، نمک و فلفل را درون کاسه بریزید و با تخم مرغ‌ها مخلوط کنید.
  • کف ظرف فر را با یک لایه از سس گوشتی که قبلا تفت دادید بپوشانید. سپس روی آن یک لایه لازانیای پیش پخت قرار بدهید. (حدودا 3 عدد برای پوشاندن روی سس کافیست.) سپس حدودا نصف سس پنیری که درست کردید را روی لایه لازانیای پیش پخت پخش کنید. 
  • دوباره یک لایه دیگر سس گوشت، لازانیا و سس پنیر را روی لایه‌های قبلی بریزید. در مرحله بعدی، مقدار باقی مانده پنیر موتزارلا و همچنین پنیر پارمسان رنده شده را روی آخرین لایه لازانیا بریزید.
  • بعد از اینکه این کار را انجام دادید، روی ظرف فر را با استفاده از یک لایه فویل بپوشانید، آن را درون فر قرار بدهید، و اجازه بدهید که لازانیا برای مدت 45 دقیقه بپزد.
  • پس از اینکه این کار را انجام دادید، یک بار دیگر ظرف لازانیا را درون فر قرار بدهید (اما این بار بدون فویل) و اجازه بدهید که برای مدت 15 دقیقه دیگر بپزد تا ورقهای لازانیا خوب نرم بشوند.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ


زرشک پلو با مرغ یکی از معروف‌ترین غذاهای ایرانی است. این غذا پر از طعم شگفت انگیز زعفران و زرشک است. مثل بسیاری از غذاهای ایرانی، روش‌های متفاوتی برای پخت زرشک پلو وجود دارد.

مواد لازم

  • عدد ران مرغ
  • 4 پیمانه برنج
  • 1 عدد پیاز
  • 1 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
  • ½ فنجان زرشک
  • نمک و فلفل و زردچوبه
  • روغن
  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

دستور العمل‌

  • در اولین مرحله طرز تهیه زرشک پلو، درون یک قابلمه کمی روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس ران یا سینه مرغ را با این روغن کمی سرخ کنید.
  • بعد از سرخ کردن مرغ‌ها، پیاز را پوست بکنید و نگینی خرد کنید و آن‌ها را به قابلمه اضافه کنید. کمی نمک و زردچوبه و فلفل نیز به مرغ اضافه کنید. بعد از این مرحله دو لیوان آب به مرغ اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم بپزند.
  • در این مرحله می‌توانید به آماده کردن و دم کردن برنج بپردازید.
  • بعد از اینکه مرغ‌ها به خوبی پخته شد، آن‌ها را از درون آب مرغ بیرون بیاورید و کناری بگذارید. 1 قاشق رب گوجه فرنگی را به آب مرغ اضافه کنید و اجازه دهید کمی بجوشد. سپس آب مرغ را از روی گاز بردارید.
  • درون یک ماهیتابه کوچک، کمی روغن بریزید، زرشک‌های شسته شده را به آن اضافه کنید و در آخر یک قاشق زعفران دم کرده را روی آن بریزید و بگذارید برای چند دقیقه روی حرارت ملایم تفت بخورند.
  • بعد از دم کشیدن برنج، آب مرغ را در ظرف کوچکی بریزید. برنج را درون بشقاب مورد نظر بکشید و آن را با زرشک تزیین کنید و تکه‌های مرغ را کنار برنج قرار دهید.