ترشی فلفل یکی از انواع ترشی است که در میان ایرانیان از محبوبیت زیادی برخوردار است. البته در استانهای جنوبی ایران به علت خوردن غذاهای تند از این ترشی استقبال بیشتری میشود.
خیار شور یکی از انواع چاشنیهاست. برای تهیه خیار شور از خیار ریز و قلمی، انواع سبزیجات معطر و سیر استفاده میشود.
باقلاپلو یا در بیان روزانه باقالیپلو، یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است که معمولا در جشنها و مهمانیها از آن استفاده میشود و البته در مهمانی آن را با گوشت بر سر سفره میآورند و به آن «باقالیپلو با گوشت» میگویند.
آش جو یکی از انواع آش ایرانی است که محبوبیت زیادی داشته و معمولا در روزهای سرد سال پخته میشود. در تهیه این آش از انواع حبوبات، جو، سبزی و ... استفاده میشود.
خورشت بادمجان و خورشت قرمه سبزی دو غذای ایرانی محبوب هستند که رقابت تنگاتنگی برای کسب بهترین غذای ایرانی را دارند!