پنکیک شکلاتی

دنیای غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی

پنکیک شکلاتی

دنیای غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی

طرز تهیه سس بشامل

نحوه استفاده از سس بشامل در انواع غذاها


سس بشامل یک نوع سس کلاسیک مخصوص کشور فرانسه است که از ترکیب کره، آرد و شیر درست می‌شود. این سس خوش طعم کاربردهای بسیار زیادی دارد و به عنوان پایه بیشتر سس‌های کرمی، انواع گراتن، ترکیب ماکارونی و پنیر، و غذاهای دیگر در نظر گرفته می‌شود.

مواد لازم

  • 2 قاشق غذاخوری کره
  • ½4 قاشق غذاخوری آرد
  • 3 فنجان شیر
  • نمک و فلفل

دستور العمل‌

  • شیر را داخل یک قابلمه کوچک بریزید. سپس آن را روی گاز قرار بدهید و درجه حرارت گاز را روی متوسط رو به کم تنظیم کنید. کمی صبر کنید تا شیر کاملا گرم بشود، اما اجازه ندهید که به جوش بیاید.
  • در این مرحله باید کره را داخل یک ماهیتابه عمیق بریزید و آن را روی درجه حرارت متوسط گاز ذوب کنید. آنقدر کره را گرم کنید تا زمانی که به طور کامل آب بشود.
  • در مرحله بعدی، تمام آرد را به صورت یک جا داخل کره درون ماهیتابه بریزید. بهتر است بدانید که در ابتدا آرد گلوله گلوله خواهد شد. به آرامی آن را با استفاده از یک قاشق چوبی هم بزنید و گلوله گلوله‌ها را از بین ببرید، تا زمانی که ترکیب کره و آرد یک بافت نرم و یکدست پیدا کند.
  • اجازه بدهید که مواد اولیه سس بشامل برای مدت 5 دقیقه روی درجه حرارت گاز خوب بپزند. در تمام این مدت، به آرامی سس را هم بزنید.
  • در این مرحله باید 1 قاشق غذاخوری شیر را به سس بشامل اضافه کنید. بعد از اینکه این کار را انجام دادید، مواد سس را خیلی سریع هم بزنید تا پایه سس با کمک شیر کمی مرطوب بشود.
  • در این مرحله باید به آرامی مقدار باقی مانده شیر را با استفاده از یک دست داخل ماهیتابه بریزید، و با دست دیگر خود آن را هم بزنید تا خوب با مواد دیگر ترکیب بشود.  آنقدر این کار را ادامه بدهید تا شیر تمام بشود. بعد از تمام شدن شیر هم برای چند دقیقه دیگر مواد سس را هم بزنید تا بافتی نرم و یکدست پیدا کنند.