خورشت قیمه یکی از مشهورترین انواع غذاهای ایرانی است که برای تهیه آن از لپه، گوشت، پیاز و سیب زمینی سرخ کرده استفاده میشود.
مسقطی یک شیرینی نرم و شفاف است که با گلاب، نشاسته، شکر و آب تهیه میشود. این شیرینی معمولا در کنار کلوچه در ابتدای سال جدید شمسی مورد استفاده قرار میگیرد.
جوجهکباب یکی از خوراکهای اصیل ایرانی و از رده کبابهای سنتی ایران است. در پخت جوجهکباب، قطعات خردشده گوشت مرغ را برای مدتی تقریباً طولانی (حدود سه ساعت) در یک ظرف پر از آبلیمو، پیاز خرد شده، زعفران و ادویهجات قرار میدهند و پس از اینکه قطعات گوشت طعم دار شد، آنها را به یک سیخ بلند میکشند.
مربای هویج یکی از محبوبترین انواع مربا در ایران است. باتوجه به طرز تهیه ساده این مربا، به شما توصیه میکنیم حتما آن را در منزل تهیه کنید.
مربای به یکی از خوشمزهترین و محبوبترین انواع مرباهاست. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه مربای به را آموزش دهیم.