پنکیک شکلاتی

دنیای غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی

پنکیک شکلاتی

دنیای غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی

طرز تهیه پاناکوتا


پاناکوتا یک دسر سنتی ایتالیایی است که ترجمه لغوی آن به معنای "خامه پخته شده" است. این خامه در اصل برای منطقه پیدمونت در ایتالیا است و ترکیبی از خامه شیرین شده و ژلاتین است.

مواد لازم

  • 1 پیمانه شیر
  • 1 پیمانه خامه صبحانه
  • ¼ قاشق چایخوری وانیل
  •  پیمانه شکر دانه ریز
  • میوه تازه برای تزیین
  • 3 قاشق چایخوری پودر ژلاتین

دستور العمل‌

  • شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید.
  • بعد از اینکه کمی حرارت شیر بالا رفت (دقت کنید شیر نباید بجوشد)، پودر ژلاتین را به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا در شیر حل شود.
  • دقت کنید که در تمام مدت زمانی که ژلاتین را درون شیر حل می‌کنید، شیر نباید بجوشد.
  • در ظرفی دیگر شکر را به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
  • ترکیب خامه و شکر را به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود و وانیل را هم اضافه کنید.
  • مخلوط خامه و شیر را از روی حرارت بردارید، برای چند دقیقه باز هم هم بزنید تا کمی از حرارت بیوفتد و سپس درون ظرف‌های مورد نظر بریزید. اگر احساس می‌کنید ژلاتین کاملا درون شیر حل نشده، ابتدا مایع را از صافی بگذرانید.
  • ظرف‌های پاناکوتا را برای چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.
  • هنگام سرو پاناکوتا را با انواع میوه‌های تازه و سس شکلات تزیین کنید.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد